طراحی سایت هنری

طراحی-سایت-هنری
5/5 - (2 امتیاز)

همانطور که هنر اشکال مختلفی دارد، وب سایت یک هنرمند هم می تواند اهداف زیادی را دنبال کند. اگر شما یک هنرمند هستید، خانه آنلاین شما باید کار شما را نمایش بدهد. اما عملکردهای ضروری نیز وجود دارد که می تواند تجربه کاربر را بهبود بخشد. پس با ما همراه باشید تا ویژگی های ضروری در طراحی سایت هنری را برایتان بگوییم.

با گسترش شبکه های اجتماعی، هنرمندان برای نمایش آثار خود کمتر به طراحی و ساخت سایت نیاز پیدا می کنند ولی امکاناتی که یک وب سایت به شما می دهد در شبکه های اجتماعی وجود ندارد. شما می توانید قالب خود را انتخاب کنید، فروش آنلاین داشته باشید و هر امکاناتی را که دوست دارید از طریق وبسایت داشته باشید.

12 ویژگی ضروری در طراحی سایت هنری

  1. نام دامنه حاوی اسم خود شما
  2. طراحی تمیز و سازگار
  3. ناوبری آسان و مبتنی بر متن
  4. اطلاعات تماس در هر صفحه
  5. منو با حداقل آیتم
  6. عدم اجبار به ثبت نام و پرکردن فرم
  7. لینک ارسال به فهرست ایمیل 
  8. قراردادن بخش نمونه کارها
  9. خرید آسان
  10. تصاویر با کیفیت بالا
  11. اطلاعات سایت همیشه بروزرسانی شود
  12. ریسپانسیو بودن

 

11 نکته مهم در طراحی سایت هنری

طراحی سایت هنری شما باید تعامل با بازدیدکننده را ایجاد کند، بدین معنا که مخاطب با آثار هنری شما ارتباط برقرارکرده و بتواند اطلاعاتی را که از آثار شما می خواهد دریافت کند. در واقع یک وبسایت هنری باید بهترین تجربه کاربری را به همراه داشته باشد.

اگر هنرمند یا عکاس وب سایتی هستید اما از عدم فروش آن ناامید شده اید، روی ویژگی های وب سایت خود کار کنید. در اینجا 11 نکته برای شما آورده ایم تا بتواند به شما کمک کند:

1 – نمونه کارها

بهتر است آثار هنری خود را در صفحه اصلی وب سایت نمایش دهید. سپس می توانید یک گالری با تقسیم بندی های مختصر داشته باشید که بازدیدکنندگان بتوانند به راحتی با آن ارتباط برقرار کنند. همچنین توضیح کوتاهی در مورد آثار خود ارائه دهید، این بسیار مهم است زیرا مخاطبان دوست دارند از داستان های پشت آثار هنری باخبر شوند.

2 –  استفاده از ویدئوها

می توانید از ویدئوها برای انتشار اخبار در مورد آثار هنری خود استفاده کنید. ویدئوها هم به اطلاع رسانی بهتر کمک می کنند و هم در جلب توجه مخاطبان تاثیر دارند. این روزها همه سرشان شلوغ است و در نتیجه زمان زیادی را صرف هیچ کاری نمی کنند.

ویدئوها بهترین راه برای ارائه اطلاعات به مخاطبان در مدت زمان کوتاه هستند. همچنین به بینندگان کمک می کند تا شخص پشت ویدیو را ببینند و ارتباط برقرار کنند. اما مطمعن شوید که ویدئوها دارای کیفیت بالایی هستند تا جذاب و حرفه ای بنظر بیایند.

3 –  طراحی وب سایت

زمانی که یک سایت هنری را طراحی می کنید، افزودن نکات طراحی را به یاد داشته باشید ولی هدف اصلی شما باید تمرکز بر آثار هنری خود باشد. سادگی در طراحی سایت هنری را فراموش نکنید تا آثار هنری بیشتر خودنمایی کند. استفاده از فونت های عجیب و غریب را کنار بگذارید و یک طراحی سایت تمیز و بی آلایش را جهت زیبایی شناختی انتخاب کنید. ما در مقاله ای جداگانه ویژگی های یک طراحی سایت را برای شما گفته ایم.

4 – بیوگرافی

در طراحی سایت هنری خود یک بخش را به بیوگرافی اختصاص دهید. همچنین می توانید در صفحه درباره ما بیوگرافی خود را قرار دهید و سعی کنید این اطلاعات ساده و به دور از اصطلاحات تخصصی باشد.

بهتر است فقط اصول اولیه را شامل شود، مانند مکانی که از آن می آیید، نوع اثر هنری که خلق می کنید، الهام بخش یا عامل محرک شما ، افتخارات گذشته و همکاری ها یا پروژه های فعلی که روی آنها کار می کنید.

5  – تصاویر با کیفیت بالا و حجم و سایز آنها

تصاویر با کیفیت بالا از آثار هنری، توجه را جلب می کند و مردم را به سمت این تصاویر می کشاند. مطمعن شوید که تصاویر شما واضح هستند زیرا تنها چنین تصاویری می توانند چشمگیر باشند. همچنین توجه به سایز و حجم تصاویر برای کم نشدن سرعت سایت بسیار مهم است و استفاده از تصاویر بهینه شده می تواند به شما کمک کند.

برای اینکه تصاویر شما با کیفیت باشد در هنگم عکسبرداری باید به نور توجه کنید. نورپردازی استراتژیک می تواند خطوط و رنگ های آثار هنری شما را به بهترین شکل ممکن برجسته کند.

فراموش نکنید مشتریان دوست دارند تجسم کنند که آثار هنری شما در خانه هایشان چگونه است و عکس های دقیق و با جزئیات این ویژگی را دارد.

6 –  وبلاگ

بسیاری از هنرمندان اهمیت داشتن یک وبلاگ در سایت خود را نادیده می گیرند. داشتن یک وبلاگ می تواند یکی از بهترین راهها برای تعامل با مخاطبان و افزایش ترافیک سایت و در نتیجه بهبود رتبه در نتایج موتورهای جستجو باشد.  همچنین می توانید از یک وبلاگ برای اطلاع رسانی در مورد آثار جدید و نمایشگاه های آینده استفاده کنید.

وبلاگ یک الزام مطلق نیست، اما می تواند باعث آگاهی در مورد کار شما شود.

7 –  اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی

ممکن است برای بازاریابی شبکه های اجتماعی، یک یا دو حساب در این رسانه ها داشته باشید. اگر هنوز در این زمینه عقب هستید، هر چه زودتر برای داشتن آن اقدام کنید زیرا رسانه های اجتماعی مقرون به صرفه ترین و ساده ترین راه برای به اشتراک گذاشتن آثار هنری شما و آشنا کردن مردم با برند شما هستند.

به همین دلیل بهتر است در سایت خود از دکمه های اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی استفاده کنید، به این ترتیب مردم می توانند برند شما را دنبال کنند و به شما پیام دهند.

8 –  اطلاعات تماس

بدون اطلاعات تماس ارتباط بازدیدکنندگان با شما مشکل خواهد بود. افزودن یک صفحه تماس خوب به منوی اصلی سایت به افراد کمک می‌کند که اگر می‌خواهند آثار هنری شما را بخرند، آثار آینده شما را رزرو کنند و یا آثار جدید را سفارش دهند، با شما در ارتباط باشند.

صفحه تماس در طراحی سایت هنری شما باید فرمی برای تماس از طریق ایمیل به شما، شماره تماس و آدرس گالری باشد. علاوه بر اینها، لینک ها به صفحه رسانه‌های اجتماعی شما نیز یکی از موارد مهم در صفحه تماس است.

9 – اطلاعات بیشتر

اگر تعداد زیادی مصاحبه با رسانه های مطبوعاتی چه مجازی و چه کاغذی دارید در وب سایت خود از انها استفاده کنید. این اطلاعات باعث ایجاد اطمینان و افزایش اعتبار برای شما می شود.

10 – ریسپانسیو بودن و سازگار با مرور گرهای مختلف

باتوجه به افزایش تعدا کاربران تلفن های همراه بهتر است سایت شما با همه مرورگرها سازگاری داشته باشد. یک سایت ریسپانسیو ( سازگار با مرورگرهای مختلف) می تواند به رتبه یندی سایت شما در نتایج جستجو کمک کند.

11 – سئو و بهینه سازی سایت هنری

اینکه شما یک سایت با تمام ویژگی های گفته شده را داشته باشید برای یک تجربه کاربری مهم است. ولی برای اینکه بیشتر دیده شوید باید در نتایج جستجوی گوگل بالا باشید. سئو یا بهینه سازی موتورهای جستجو به این معنی است که تکنیک های مورد تایید گوگل را برای افزایش رتبه در نتایج برتر اجرایی می کنید.

مطمعنا هرچقدر در نتایج جسجوی گوگل بالاتر باشید،  ترافیک بیشتری هم خواهید داشت.

بهترین سایت های هنری

این وب‌سایت‌های هنری، روندهای فعلی هنر معاصر را هم برای طرفداران هنرهای معمولی و هم برای o,n خود هنرمندان پوشش می‌دهند.

به لطف نمایشگاه‌های هنری بسیار تأثیرگذار سالانه‌اش در لندن و نیویورک، Frieze اکنون یکی از قدرتمندترین برندهای دنیای هنر است.

مجله هنرهای معاصر وایت هات که توسط هنرمند نوآ بکر تأسیس شده است، از سال 2005 صحنه هنر را پوشش می دهد.

یکی از معتبرترین مجلات هنری تمام دوران، Art in America اولین بار در سال 1913 شروع به انتشار کرد، همان سالی که نمایشگاه مشهور Armory Show هنر مدرن را به ایالات متحده معرفی کرد.

Artspace که در سال 2011 شروع به کار کرد، یک بازار آنلاین برای هنر معاصر است.

آرتسی با هدف اتصال مجموعه‌داران به هنر دارای آثار هنری برای فروش و پایگاه داده‌ای هنری است که شامل «پروژه ژنوم هنر» برای بررسی شباهت‌های هنری-تاریخی در میان هنرمندان دوره‌های مختلف است.

دنیای هنر مکان بزرگی است. در واقع، هنر یک تجارت جهانی است که رویدادهای دور از دسترس را در تعداد بسیار زیاد دارد که به لطف وب‌سایت‌ها و وبلاگ‌های هنری متعدد، یافتن آخرین اخبار درباره هنر از هر زاویه‌ای که قابل تصور باشد، آسان‌تر از همیشه است. پس بهتر است برای اینکه آثار خود را در سطح جهانی به نمایش بگذارید طراحی سیات هنری خود را شروع کنید.

سیاوش رستمی

سیاوش رستمی موسس، نویسنده و سئو کار وب داران می باشد. بیشتر از 10 سال در زمینه سئو و طراحی سایت مشغول به کار است. و عاشقانه حرفه اش را دوست دارد.

2 دیدگاه دربارهٔ «طراحی سایت هنری»

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *