وب داران » طراحی وب » روش های طراحی سایت

روش های طراحی سایت

روش های طراحی سایت
Rate this post

اهمیت وب سایت ها :

با توجه به پیشرفت علم و تکنولوژی در قرن حاضر، هر روز بیشتر از روز قبل شاهد حضور رایانه و اینترنت در زندگی مردم به خصوص صاحبین کسب و کار هستیم. صاحبان مشاغل جهت  اشنایی مردم با خدمات و محصولاتشان از طراحی وب سایت اختصاصی برای مجموعه کاریشان استفاده می کنند. در این وب سایت  محصولات ثبت شده و راه ارتباطی برای ارتباط بازدیدکنندگان از سایت درج می شود. از این لحاظ می توان از وب سایت ها به عنوان یک ابزار بازاریابی نیز یاد کرد. داشتن یک وب سایت در زمینه کاری می تواند به گسترش  توسعه کسب و کارها کمک فراوانی کند. آدرس URL  هر وب سایتی انحصارا در اختیار همان وب سایت قرار می گیرد و هر سایتی ادرسی مجزا دارد.

انواع طراحی سایت:

  1. طراحی های استاتیک
  2. طراحی های داینامیک
  3. طراحی های فلش

انتخاب روش های درست برای طراحی وب سایت ها:

با توجه به اینکه کارفرما با چه هدفی تصمیم به طراحی سایت گرفته است، می توانیم روش درستی را برای طراحی سایت انتخاب کنیم. اطلاعات و محتویاتی که قرار است در داخل سایت درج شود می تواند در انتخاب روش طراحی تاثیر گذار باشد. به عنوان مثال هدف از راه اندازی برخی سایت ها اطلاع رسانی و هدف از راه اندازی برخی دیگر از سایت ها برقراری ارتباط یا تعامل با بازدید کنندگان و کاربران است. بر همین اساس برخی سایت ها محتوای ثابت دارند و برعکس برخی دیگر دارای محتوای زنده یا پویا هستند. با توجه به نکات گفته شده استراتژی های هر سایت نقش تعیین کننده ای در انتخاب روش طراحی آن سایت دارد.

یک وب سایت جذاب و پولساز حق شماست. این فرصت رو از دست نده. همین الان به برگه طراحی وب سایت مراجعه کن تا یک مشاوره عالی بهت بدم.

تماس تماس بگیرید

روش های طراحی سایت

طراحی های استاتیک:

سایت های استاتیک یا ثابت محتوای ثابتی دارند که به ندرت تغییر می کنند. تعداد دفعات تغییر یا ویرایش اطلاعات این گونه سایت ها معمولا کم و در حد یک یا دو بار درسال است. با توجه به ماهیت سایت های استاتیک از انها در جهت معرفی یک شرکت، شخصیت یا ارایه فعالیت ها و رزومه ها استفاده می شود. در راه اندازی سایت های استاتیک از زبان های نشانه گذاری CSS, HTML  استفاده می گردد. برنامه نویسی سایت های ایستا از سمت کاربر است و برنامه نویسی سمت سرور ندارند. اگر سایت مورد نظر نیاز به تعامل با کاربر از جمله عضویت در سایت و ارسال نظرات داشته باشد، بایستی از طراحی پویا یا داینامیک استفاده کرد.

طراحی های داینامیک:

روش طراحی سایت داینامیک بعد از روی کار امدن سیستم های مدیریت محتوا یا CMS  ها به کار امد. مزیت اصلی سایت های داینامیک نسبت به سایت های ایستا همین سیستم مدیریت محتواست. مدیران سایت های داینامیک می توانند محتویات سایت خود را اپدیت و به روز رسانی کنند. متن ها،عکس ها و اشکال گرافیکی در سایت های داینامیک قابلیت تغییر دارند.

ادامه مطلب روش های طراحی سایت را می خوانید …

مدیریت محتوایی این سایت ها نیاز به تخصص در زمینه کدنویسی ندارد. برنامه نویسی سایت های پویا هم از سمت کاربر است و هم از سمت سرور. زبان برنامه نویسی برای کدهای سمت سرور زبان PHP,ASP,JAVA SCRIPT  است. در سایت های داینامیک اطلاعات در سمت سرور ذخیره شده و نتایج پردازش کدها به صورت صفحات HTML  به کاربر نشان داده می شود.

طراحی های فلش:

توسط نرم افزار های خاصی انجام می شد که کار با انها تقریبا اسان بود. دلیل محبوبیت سایت های فلش داشتن عناصر بصری جذاب بود. عیب بزرگ سایت های فلش عدم نمایش محتویات این سایت ها برای موتورهای جست وجوست. این موضوع برای سئوسایت مشکل بزرگی ایجاد می کند و در مبحث بهینه سازی سایت ها بسیار اهمیت دارد . مشکل دیگر سایت های فلش سرعت کم در بارگذاری است. از این رو امروزه این گونه سایت ها طراحی نمی شوند و عملا منسوخ شده هستند.

روش های طراحی سایت:

به صورت کلی از دو روش در طراحی سایت استفاده می شود.

  1. استفاده از نرم افزارهای تولید محتوا
  2. استفاده از زبان برنامه نویسی

استفاده از نرم افزارهای تولید محتوا:

در صورت استفاده از این روش نیازی به استفاده از دانش برنامه نویسی و داشتن تخصص در کد نویسی نمی باشد. با استفاده از نرم افزارهای  CMS و یا پورتال خواهید توانست به اسانی یک سایت طراحی کنید. در ادامه بهترین سیستم های مدیریت محتوا معرفی و توضیح داده شده است.

  1. Word Press
  2. Joomla
  3. DotNetNuke

Word Press:

ورد پرس محبوب ترین سیستم مدیریت محتوا است که با کمک زبان  php نوشته شده و پایگاه داده آن از    my sqle  پشتیبانی می کند. ورد پرس نرم افزاری open source  یا متن باز است. کار با این نرم افزار نیازی به داشتن تخصص در زمینه کد نویسی نیست.

Joomla:

Joomla نیز مانند وردپرس یک برنامه متن باز و رایگان است. به دلیل خاصیت انعطاف پذیری بالای Joomla از آن برای طراحی انواع وب سایت ها می توان استفاده کرد. در Joomla افزونه ها و ماژول های متعددی درج شده است که بسیار کاربرد دارند. از انجایی که Joomla نرم افزار محبوبی است و کاربران زیادی دارد در صورت بروز مشکل می توان از خیلی از افراد دیگر که در این زمینه تخصص دارند کمک گرفت.

ادامه مطلب روش های طراحی سایت را می خوانید …

DotNetNuke:

نرم افزار DotNetNuke نیز نرم افزاری رایگان و پرکاربرد است. در سراسر دنیا خیلی از افراد از DotNetNuke برای طراحی سایت ها استفاده می کنند.

استفاده از زبان برنامه نویسی:

روش دیگر طراحی سایت استفاده از کدنویسی است. از نرم افزارهای مختلفی از جمله front page, dreamweaver, animate edge adobe,visual stadio,editor html coffecup  برای برنامه نویسی استفاده می شود. visual stadio نرم افزاری حرفه ای و کاربردی متعلق به شرکت ماکروسافت و animate edge adobe نرم افزاری متعلق به شرکت ادوبی است که قابلیت طراحی صفحات وب به همراه انیمیشن دارد.

سیاوش رستمی موسس، نویسنده و سئو کار وب داران می باشد. بیشتر از 10 سال در زمینه سئو و طراحی سایت مشغول به کار است. و عاشقانه حرفه اش را دوست دارد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید