طراحی سایت رایگان

طراحی سایت رایگان
Rate this post

این روزها اکثر کسب و کارها به سمت فروش های اینترنتی رفته اند و همگی در تلاش اند تا بتوانند در دنیای دیجیتال مارکتینگ، ورود داشته باشند. اما چطور ممکن است؟ یکی از روش های ورود به دیجیتال مارکتینگ یا همان کسب و کارهای آنلاین، ایجاد سایا برای کسب و کارتان است. سایت می تواند راه ارتباطی شما بین دنیای دیجیتال و کسب و کار سنتی تان باشد. اما همانطور که می دانید طراحی سایت می تواند یکی از روش های هزینه بر باشد. ولی ما می خواهیم به شما روشی را آموزش دهیم که بطور رایگان صاحب سایت شوید.

طراحی وب سایت چیست؟

طراحی وب سایت، فرآیندهای است که با برنامه ریزی اصولی انجام می شود و کسب و کار شما را در دنیای مجازی مانند موتور جستجوی گوگل، به نمایش کابران درمی آورد. در سایت ها، المان ها و عناصر همگی در قالب فعالیت های منظم در تلاش اند تا هدف کسب و کار را به مخاطب در قالب یک تجربه کاربری خوب نشان دهند. برای ساخت سایت، روش های مختلفی وجود دارد که پر هزینه ترین آن ها، ساخت سایت با کمک کدنویسی کردن و در راحتترین و به صرفه ترین روش، طراحی سایت رایگان با کمک سایت سازها می باشد.

طراحی سایت رایگان چگونه انجام می شود؟

اگر بخواهید سایتی را بدون استفاده از روش کدنویسی و بدون هیچگوونه اطلاعات خاصی طراحی کنید، کمک گرفتن از سایت ساز اولین اقدام شما خواهد بود. سایت ساز درواقع ابزاری است که مبنی بر وب می باشد و شما می توانید با کمک آن ویژگی های سایت را تعیین کنید. سایت سازها شامل خدماتی نظیر هاست، نام های مختلف دامنه و برند، تم ها، قالب ها و ویرایشگرهای المان های بصری سایت هستند. آن ها به شما این امکان را می دهند تا از میان طیف وسیعی از طرح ها و رنگ های مختلف سایت، قالب منتخب تان را پیدا و سایت تان را بطور کاملاً رایگان راه اندازی کنید.

چند نکته درباره سایت سازها

شاید فکر کنید که با کمک سایت سازها، کارتان بطور کلی در ساخت سایت تمام است. اما بهتر است بدانید که سایت ساز می تواند امکانات متعددی را در اختیار شما قرار بدهد. اما اگر برخی از خدمات را در سایت تان بخواهید قرار دهید، دیگر نیاز است تا برخی امکانات را خریداری کنید. در برخی موارد نیز سایت ساز ممکن است، امنیت سایت شما را به خطر بیاندازد. اما باز هم برخی از افراد به علت هزینه ها، تصمیم دارند که با کمک سایت سازها، سایت رایگان تهیه کنند. در ادامه برخی از بهترین ابزارهای طراحی رایگان سایت را معرفی می کنیم.

سایت ساز رایگان

ابزار Wix

یکی از بهترین سایت سازهای که برای طراحی رایگان سایت ها بکار می رود، Wix می باشد که تا بحال توانسته بیشتر از 100 میلیون وب سایت را تولید کند. کاربران در این سایت امکانات زیادی دارند. هوش مصنوعی در این سایت از شما سوالاتی می پرسد که سایت تان را باب میل شما طراحی کند. این سایت هاست و در برخی موارد دامنه رایگان در اختیارتان قرار می دهد. اگر بخواهید از امکانات دیگر استفاده کنید، نیاز است که هزینه های بیشتری بپردازید.

ابزار WordPress

وردپرس یکی از محبوب ترین و معروفترین سایت های ساخت رایگان است. تمام ویژگی های یک وب سایت خوب را وردپرس در اختیار شما قرار خواهد داد. تم وبسایت را می توانید از میان مدل های مختلف انتخاب کنید. وردپرس به عنوان یک منبع آزاد در ابتدا به پرداخت هزینه نیاز ندارد، اما برای سایت تان نیاز دارید تا دامنه، هاست و قالب خریداری کنید. که پرداخت هزینه برای این سه مورد دوره ای است و هر چند مدت یکبار نیاز به تمدید دارد. حداقل هزینه ای که در طراحی وردپرس باید پرداخت مبلغی بین 1 تا 2 میلیون خواهد بود. وردپرس به چندین علت جزو بهترین سایت ها برای ساخت سایت رایگان می باشد. اول این که این سایت از قوانین سئو برای بهینه سازی سایت استفاده می کند. دوم بروزرسانی آن آسان است و در حالت سوم می تواند از زبان فارسی پشتیبانی کند. وردپرس در نهایت به شما این امکان را می دهد تا با نصب افزونه های مختلف، هرگونه اقداماتی را در سایت تان انجام دهید.

ابزار Weebly

اگر از صاحبین مشاغل کوچک هستید، Weebly انتخاب خوبی برای تان می باشد. Weebly به راحتی یک فروشگاه انلاین کوچک برای شما طراحی می کند و می تواند بخشی برای حسابداری های شرکت تان ایجاد کند تا تمام حساب و کتاب ها به صورت یکپارچه باشند. با Weebly در آینده می توانید صفحه وب را به راحتی تغییر دهید. ساخت اچ تی ام ال اختصاصی نیز با این ابزار طراحی سایت رایگان در دسترس تان خواهد بود و حتی دارای ابزارهای در جهت بهینه سازی سئو سایت شما دارد تا در رتبه بندی گوگل بتوانید، مقام دلخواه را کسب کنید.

ابزار Strikingly

اگر به دنبال ساده ترین سایت ساز هستید، Strikingly برای شما در کمتر از 30 دقیقه سایت رایگان طراحی می کند. Strikingly کمک تان خواهد کرد تا بطور نامحدود سایت های رایگان تک صفحه ای بسازید تا باعث پیشرفت کسب و کارتان باشد. ابزارهای پولی، ساخت سایت های چند صفحه ای را فراهم می آورند اما سایت های رایگان می توانند سایت های تک صفحه ای تولید کنند که همه اطلاعات شما در صفحه اصلی قرار می گیرد.

ابزار Elementor

المنتور یک افزونه وردپرس است که بطور محدود نیز طراحی سایت رایگان را انجام می دهد. می توانید افزونه امنتور را روی سایت وردپرسی تان نصب کنید و از امکانات رایگانی که در اختیارتان قرار می دهد استفاده کنید.

تحقیق و بررسی رقبا قبل از طراحی سایت رایگان

تفاوتی نمی کند که شما از کدام یک از روش های برای طراحی سایت تان استفاده کنید، رایگان و یا روش های پولی. نکته مهم قبل از هر اقدامی این است که ابتدا برای خودتان هدفی تعیین کنید و سپس براساس آن هدف، رقبا و سایت های دیگر را در زمینه هدف تان، بررسی کنید. بررسی رقبا این امکان را به شما می دهد تا برای کسب و کار خود، بهترین و جدیدترین استراتژی ها را بکار بگیرید. به علاوه این ها، شناخت نقطه ضعف ها و نقطه قوت های رقبا، به عملکرد بهتر شما می انجامد.

مزیت استفاده از سایت سازها

طراحی سایت یک تصمیم بزرگی محسوب می شود و ممکن هست هر فردی در کسب و کارش بخواهد آن را تجربه کند. امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی این امکان را فراهم آمده است که افراد بتوانند بطور کاملاً رایگان و بدون پرداخت هزینه، سایت شان را راه اندازی کنند. سایت سازهای رایگان مزیت های مختلفی دارند؛
⦁ بودجه پسند بودن
اولین مزیت سایت سازهای رایگان این است که کاملاً با بودجه افراد سازگار است. این سایت ها نیاز به پرداخت هزینه های اولیه ندارند و شما می توانید با قیمت های کمی سایت تان را راه اندازی کنید.
⦁ آماده شدن سریع
چون این سایت ها بدون نیاز به برنامه نویسی طراحی می شوند. وچون طراحی با برنامه نویسی پروسه ی زمان بری است بدون کدنویسی ها به سرعت به اتمام می رسد. تمام فونت ها و رنگ ها و تم ها از قبل آماده هستند و همین موضوع نیز باعث بیشتر شدن سرعت کار می شود.
⦁ ابزاربازاریابی
سایت رایگان به شما کمک می کند تا با کمترین هزینه و بدون صرف وقت زیاد، یک ابزاربازاریابی جدید و مدرن داشته باشید. این روزها بازار دیجیتال مارکتینگ بسیار گسترده و داغ است و حتی المقدور، اغلب صاحبین مشاغل تلاش می کنند تا در این بازار وارد شوند.
⦁ سایت یک سرمایه گذاری بلند مدت
شاید در ابتدای کار، کمی زمان ببرد تا سایت شما در گوگل جابیافتد. اما می توان سایت را به عنوان یک سرمایه گذاری بلند مدت انتخاب کنید تا در طولانی مدت کسب و کار شما را به مخاطبین نشان دهد.
⦁ بدون نیاز به مهارت
سایت سازها به شما این امکان را می دهند تا بدون هیچگونه مهارت خاصی، و با داشتن تنها کمی مهارت زبان انگلیسی سایت خود را بسازید. طراحی های رایگان سایت، حتی نیاز به علم زیبایی شناختی نیز نیست و ابزارها خودشان بهترین پیشنهاد را به شما می دهند.

معایب طراحی سایت با سایت سازها

⦁ اگر شغلی در دسته مشاغل خاص و پر تقاضا دارید، سایت های که با سایت سازها طراحی می شوند خیلی مناسب شما نیستند. چون آن ها نمی توانند امکانات خاصی را در سایت شما قرار دهند و تنها می توانند امکانات محدودی را به مخاطب ارائه دهند. به علاوه از آنجایی که بیشتر موفقیت سایت ها، مربوط به بحث زیبایی شناختی می شود و سایت های رایگان خیلی از جنبه های زیبایی بهره نبرده اند، نمی توانند برای این مشاغل مناسب باشند.
⦁ سفارشات خصوصی سازی شده در قالب های رایگان وجود ندارند. به عنوان مثال آن ها برای دستگاه های موبایل بهینه نشده اند و یا امکانات سئویی در آن ها رعایت نشده اند.
⦁ سرعت بارگذاری اطلاعات در سایت های آماده بسیار کند است. چون سایت شما به نوعی محل اعتبار شما در فضای مجازی می باشد، بهتر است تا خدماتی که در آن نیز ارائه می شوند با سرعت مناسبی انجام شوند. این درحالی است که پلتفرم های با هزینه، سرعت بهتری را خواهند داشت.
⦁ سازندگان سایت های آماده از کدهای نامرتب و بهم ریخته ای استفاده می کنند که می تواند به سئوی سایت شما آسیب برسانند. زمانی که سئو سایت به خوبی بهینه نشود، گوگل به سایت شما امتیاز خوبی نخواهد داد و درواقع در حالت کلی سایت شما هیچ فایده ای برایتان نخواهد داشت. اگر قصد دارید تا گوگل به شما امتیاز خوبی بدهد، باید برای طراحی سایت تان از قالب های با کدهای مرتب و یا سایت های کدنویسی شده استفاده کنید.
⦁ اغلب سایت سازها به شما امکان داشتن یک یا دو صفحه را خواهند داد. در برخی موارد نیز آن ها برای شما داشتن 5 صفحه را مجاز می کنند. یک سایت خوب و مرتب حداقل باید دارای 3 صفحه باشد تا بتواند به خوبی کسب و کار را به مخاطبان نشان دهد.
⦁ اگر به دنبال ویژگی های خاص برای سایت تان هستید، باید بدانید که سایت سازها ویژگی ها و امکانات محدودی را در اختیارتان قرار می دهند و برای دریافت ویژگی های خاص نیاز به خرید نسخه پرمیوم می باشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *